Serie

Frgor? Kontakta oss!

Anmälan deltagare

Anmälan utställare

Utställare

Välkommen som utställare på Drogfokus 2010!


Som utställare på mässan når du över tusen konferensdeltagare som i sitt dagliga yrkesverksamma liv deltar i arbetet mot alkohol, narkotika, doping och tobak.

Mässan och konferensen äger rum på Conventum, ett fräscht kongresscentrum i centrala Örebro. Örebro kommun är värd för mässan och konferensen, men all bokning och administration hanteras av Conventum.

Kontaktperson på Conventum är Åsa Granlund, 019-766 45 29 (vardagar, kl. 8-17)

OBS! Sista anmälningsdag för utställare är 1 oktober 2010!

Välj vart din monter ska placeras!
Utställarytan på Conventum kommer i enlighet med konferensens tema att delas upp i olika ”åldersområden”; barn, ungdomar, unga vuxna och vuxna. Vid anmälan anger du vilket område din/er monter tillhör. Välj det område som passar din/er verksamhet bäst!

Det kommer att finnas plats för ca 100 montrar. Kom ihåg att boka din/er monter så snabbt som möjligt. Principen först till kvarn gäller!

Boka monter
Under Drogfokus 2010 kan du boka en monter med en yta av 6 kvm. Om du behöver en större monter går det bra att boka två montrar, då totalt 12 kvm.

Pris för monter 6 kvm: 12 000 kr. (exkl. moms)

Pris för två montrar, totalt 12 kvm: 24 000 kr. (exkl. moms)

Vad ingår?
I varje baspaket (6 kvm) ingår ett bord 180 x 70 cm, en stol, el samt inträdesbiljetter för två personer 27-28 oktober 2010 (inklusive lunch, kaffe och banketten på kvällen den 27 oktober) med möjlighet att besöka
valfria seminarier under båda dagarna.

Är ni fler än två personer i er monter?
Om ni behöver fler biljetter kan dessa köpas till en kostnad av 1 700 kr./st. (exkl. moms), vilket är ordinarie deltagaravgift. Det är också möjligt att köpa en endagsbiljett för 1 000 kr. I endagsbiljetten ingår inte onsdagskvällens bankett, denna kan dock köpas till för 450 kr.

Vill du komplettera din monter med något?
Du kan uppgradera din bokning med olika tillbehör, t ex monterväggar, mattor, annan inredning/möbler, fler elanslutningar, spotlights, datorer, dataskärmar, telefon- och Internetanslutning, städning med mera. Alla montertillbehör bokas direkt i anmälningsfunktionen. Om du önskar komplettera eller förändra din beställning kan du göra detta genom att, via ditt bokningsnummer, gå in på din anmälan och
boka/boka av montertillbehör.

Du bokar ditt eget hotellrum!
Bokning av hotellrum sköts av varje enskild utställare.
Hotellrum finns reserverade på ett antal Örebrohotell, se anmälningsfunktionen för lista över hotell samt bokningskod.