Serie

Frågor eller funderingar?
Kontakta oss! Epost:
drogfokus2014@norrkoping.se

Anmälan deltagare

Anmälan utställare


Anmälan

När kan man börja anmäla sig?
Från och med 27 april kan du anmäla dig som deltagare till konferensen. Sista anmälningsdag är den 1 oktober.

48 seminarier att välja bland
Programmet innehåller 48 valbara seminarier á en timme fördelat på 4 seminariepass. Det hålls två seminariepass per dag. Vid anmälan anger du vilka seminarier du vill delta i under konferensdagarna. Välj ett seminarie under vardera seminariepass (A, B, C och D). Totalt kan du alltså välja fyra seminarier. Seminarierna är markerade med koder – i anmälan anger du koderna för de seminarier du valt.
I din anmälan anger du också om du kommer att delta på kvällsbanketten onsdag 24 oktober.

Vad kostar konferensen?
En konferensbiljett för båda dagarna 24-25 oktober kostar 1800 kronor. I biljetten ingår kaffe och lunch för båda dagarna samt en biljett till kvällsbanketten.
Det är möjligt att köpa en endagsbiljett för 1000 kronor. I priset ingår då kaffe och lunch men ej biljett till kvällsbanketten. Vill du delta på kvällen kostar det 500 kronor. Observera att samtliga priser är exklusive moms.

Specialpris för studenter!
Är du student kan du köpa konferensbiljetter till ett specialpris. Konferensbiljett för två dagar 24-25 oktober kostar 800 kr. I priset ingår kaffe och lunch. Vill du köpa en endagsbiljett kostar det 500 kr. Biljett till kvällsbanketten kostar också 500 kr.

Glöm inte att boka logi
Logi ingår inte i konferensbiljetten Under fliken Logi ovan finns det en förteckning med förslag på hotell, vilka har ett antal reserverade rum för just Drogfokus deltagare (obs! Endast fram till den 25 september!).
Ange koden Drogfokus vid bokning.

Här kan du anmäla dig